top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Gimtadienis – gera proga sustiprinti ryšį vieni su kitais


Asmeninio archyvo nuotr.

Rugpjūčio 1 dieną žinomų plaukų stilistų Jovitos ir Pauliaus Markeliūnų vadovaujamas, „saliOnas“ šventė savo 8-ąjį gimtadienį. „Turbūt visi per savo gimtadienius pagalvoja, kas įvyko per metus. Atsukti vaizdinius ir akimirkas nėra sunku, keliais pirštų judesiais perbraukite per telefono ekraną ir pamatysite. Gali būti, kad atsiminimų bus daugiau nei nuotraukų. Matyt, kolekcionuojate akimirkas. Akimirkas kolekcionuojame ir mes. Niekada nenorime tapti tik rimtais žmonėmis, kurie nepažvelgia į žvaigždes ar nepauosto gėlės. Norime kartu su klientais kurti akimirkas „saliOne“.

Pasak vienos legendos, pirmieji Žemės gyventojai buvo 8 nemirtingieji. Jie įveikė įvairius iššūkius ir vystydamiesi tapo pažangiomis dvasinėmis būtybėmis. Todėl 8 gimtadienio skaitmuo įgauna ir apšvietimo, nemirtingumo, antgamtiškumo reikšmę. Aštuonetas rodo dvasinį tobulėjimą ir bet kokių tikslų pasiekimą.

Gimtadienio dieną visi klientai galėjo laimėti DAVINES plaukų priežiūros priemones, vaišinosi desertais. Po gimtadienio „saliOno“ kolektyvas išvyko trumpų atostogų prie jūros, pailsėti ir sustiprinti vienas su kitu ryšį. Rudenį savo klientus pasitiksime atsinaujinę – rekonstruojame ir didiname kirpyklos erdvę, keičiame baldus. Dalyvausime tarptautiniuose kirpimų ir koloristikos mokymuose, „saliOne“ darysime work shop'us, kuriuose dalinsimės žiniomis ir patirtimi vieni iš kitų. Šiais metais begalybę laikome savo delnuose.“ – apie išsikeltus šių metų tikslus pasakoja Vilnuiaus senamiestyje įsikūrusio „saliOno“ administratorius Linas Labanauskas.

14 views0 comments
bottom of page