top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2021/3

Updated: Oct 18, 2021

Vingrių g. 25, Vilnius


„Hydramax“ procedūra

20 eur


Derinantis prie šio žurnalo numerio ekologijos temos, planuota pasirinkti kokią nors plaukų atkuriamąją procedūrą ar SPA ritualą. Žinoma, dar buvo galima ieškoti salono, kuris dirba išskirtinai su ekologiška kosmetika, tik, deja, tokių dar nėra daug. Pasirodo, ir gydomųjų procedūrų ne kiekvienas salonas siūlo – gal nėra didelės paklausos, nes dabar meistrai kuo puikiausiai klientams parenka namuose naudojamas plaukų priežiūros priemones. Vis dėlto akis užkliuvo už „Hydramax“ procedūros. Pagal pavadinimą ir aprašymą jos metu turėtų būti atkuriamas plaukų drėgmės kiekis, kas po dažymų ir šildymo sezono tikrai aktualu.


Į saloną užsirašiau programėle. Vizito dieną iš pat ryto kirpėja parašė žinutę tikslindamasi, ar atvyksiu. Pasitiko mane energinga jauna mergina ir iš karto papasakojo apie procedūrą. Pagyrė plaukų būklę, atkreipė dėmesį, kad labiau pažeistiems plaukams efektas būna didesnis. Meistrė, nors jauna, bet labai pasitikinti ir patikimai atrodanti, smagu jausti profesionalumą. Procedūra atliekama plovyklėje, tad, kiek įmanoma, įsitaisau patogiau. Paaiškinama eiga, veikimas, nelabai gilinantis į sudėtį, tiesiog nurodant, kad bus pamaitinti plaukai. Gal ir nereikia kliento varginti sudėties ingredientais, nes, jei įdomu, galės pasiteirauti pats. Smarkiai putojantis šampūnas valo plaukus. Gal kiek per daug kirpėja nagais liečiasi prie galvos odos, bet čia dažnas atvejis, kai masažuojama ne pirštų pagalvėlėmis. Jau tepant ir paskirstant pačią kaukę taip pat viskas atliekama rankomis, nors tai būtų galima padaryti tam skirtomis šukomis. Procedūra tęsiama naudojant infraraudonųjų spindulių tiesintuvą, pristatomi jo veikimo principai. Man labai patinka, kaip procedūra pateikiama. Kadangi kaukė laikoma 15–20 minučių, persėdu į kirpėjo kėdę – turiu kiek laiko apsidairyti J Reikėtų atsižvelgti į tai, kad klientas laukdamas tikrai viską atidžiai apžiūri, tad darbo stalas turėtų būti idealiai sutvarkytas. Tad man keistai pasirodo praėjusių Velykų atributika, kiek netvarkinga vazoninė gėlė.


Išskalavus kaukę lieka tik išdžiovinti plaukus. Čia kažko ypatingo nėra – tiesiog suteikiamas tiesus kritimas. Patarimas meistrams – nepamiršti pasitikrinti šepečio kokybės, nes plaukų pešimas meistrui nelabai pastebimas, o klientui gana skausmingas L Su kirpėja aptariame gautą rezultatą, apžiūrime plaukų blizgesį ir lygiai po valandos, kaip ir buvo nurodyta, mano apsilankymas salone baigiasi. Pagirsiu meistrę už puikų bendravimą ir aptarnavimą. Vis dėlto darbuotojų išvaizdai siūlyčiau pasirinkti kokį nors uniforminį variantą, nes dabar tiek administratorės, tiek meistrių apranga buvo labiau tinkama gatvės stiliui, o ne salonui.


Po procedūros jaučiau, kad plaukai apsunkę, primaitinti, gana intensyvus įsigėręs priemonių kvapas. Dienai baigiantis norėjosi viską išsiskalauti. Gal dėl to, kad plaukai nėra labai pažeisti? Tad tokiu atveju labiau verta rinktis kokią nors SPA procedūrą, suderinant ir priežiūrą, ir atsipalaidavimą. Be to, rinktis būtent tokios specializacijos saloną.

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page