top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salonui „Bomond“ – 20 metų

Updated: Jun 29, 2020

Ne vienus metus salonas „Bomond“ Vilniuje išlieka tarp pačių populiariausių ir profesionaliausių. Daug jėgų salonui skyrę įkūrėjai Zbignevas ir Lena Dudinskiai gali džiaugtis du dešimtmečius nenuleidę kokybės kartelės ir suteikiantys salonui vis naujų idėjų.

Salono partnerės (iš kairės) Lena Dudinskaja ir Olga Krupičovič


Lena, dvidešimtmetis yra ilgas laikotarpis. Į kokius etapus suskirstytumėte salono gyvavimą?


Labai džiaugiamės sulaukę tokio jubiliejaus! Buvo laikotarpis nuoseklaus kilimo, iššūkių, kai reikėjo įsitvirtinti, užimti savo nišą. Vėlgi buvo tam tikros ramybės, planų kūrimo, kasdienio darbo akimirkų. Kai pradėjome projektus su seminarais kolegoms, nemaniau, kad taip stipriai pakils kolektyvo profesionalumas. Didžiuojamės, kad esami ir buvę salono meistrai savarankiškai dėsto ir jiems sekasi. Nesitikėjome tokio susidomėjimo ir populiarumo. Tai buvo protrūkis, lūžis mūsų šalies kirpimo srityje. Nešėme naujas tendencijas ir formas. Kolekcijų kūrimas buvo varomoji jėga! Kita medalio pusė – gebėjimas viską suvaldyti ir nestovėti vietoje. Konkursai, šou, seminarai – tai puikus rezultatas, įvertintas prizais, apdovanojimais, klientų ir partnerių padėkomis. Šiandien turime naują koncepciją ir perspektyvą. Brandiname idėjas, planuojame, dirbame.


Kuriant saloną, visada numatoma ir vizija, koks jis turi būti. Ar pavyko pasiekti išsikeltus tikslus?


Iš tiesų net nesitikėjome to, ką pasiekėme. Tebuvo didelis užsispyrimas, numatytas tikslas, darbštumas. Ypač svarbu komandos vienybė ir atsakingumas. 2006 m. salonas buvo pripažintas geriausiu Lietuvoje. Vis dėlto pastaruoju metu gerokai padidėjo konkurencija ir paslaugų spektras. Interneto bei socialinių tinklų įtaka yra milžiniška. Visa tai skatina tobulinti salono veiklą ir siekti naujų tikslų.


Koks tapo „Bomondšiandien? Ar „Bomondpasikeitęs?


Žinoma! Per 20 metų neįmanoma nepasikeisti. Keistis būtina. Yra permainų komandoje. Turime meistrų, kurie dirba nuo pat salono įkūrimo, bet yra ir naujų. Taip ir turi būti. Bet per visus tuos metus pagrindiniu mūsų tikslu išlieka kokybė ir tobulėjimas. Pagrindinis reikalavimas – tai didelis noras. Motyvuoti, smalsūs ir mylintys darbą žmonės pas mus visada laukiami. Nuoširdžiai kviečiame į savo komandą. Šiais metais ilgametei mūsų kolegei Olgai Krupičovič pasiūlėme tapti salono partnere, tad labai džiaugiamės jaunesnės kartos įnešamomis naujomis salono kūrimo idėjomis.


Nors sakoma, kad mados sukasi ratu ir ne vienas stilius sugrįžta, visgi kažkas keičiasi. Kas dabartiniam klientui svarbiausia salone?


Taip, mada keičiasi, ratas apsisuka, bet grįžta su naujais šiuolaikiniais elementais. O klasika yra tai, kas visada išliks pagrindu. Tačiau laikas diktuoja savo taisykles. Pastebėjome, kad klientai tapo išrankūs, jie viskuo domisi, turi daug informacijos, užduoda klausimų. Jiems svarbi kompetencija, gebėjimas patarti, mokėjimas išklausyti ir suprasti. Jei klientas tai gauna, jis bus ištikimas, atviras ir dosnus.


Linkime Lenai ir Olgai toliau sėkmingai bendradarbiauti ir įveikti naujus iššūkius.


Fotografė: Polina Bašinova


78 views0 comments
bottom of page