top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Seimo narių dėmesys KIGSA nariams


Lapkričio 26 d. Lietuvos Respublikos Seime už nuopelnus Lietuvai pagerbti Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos (KIGSA) nariai.


KIGSA vienija kirpėjus, vizažistus, manikiūrininkus ir kitus grožio srities specialistus visoje Lietuvoje. Visa vykdoma asociacijos politika susijusi su grožio specialistų tobulinimusi ir profesionalumo lygio Lietuvoje kėlimo tikslais. „Bendravimas, patirties dalijimasis, problemų įvardijimas bei mėginimas jas spręsti yra tai, be ko neįsivaizduojame savo asociacijos veiklos. Nuoširdžiai tikime, jog kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir grožio pasaulyje specialistai susiduria su begale problemų ir sudėtingų situacijų, kurių sprendimas yra gerokai paprastesnis kuomet nesi vienas. Būdami vieningi ir ryžtingi galime apginti savo teises, pasiekti bei iškovoti tai, ko norime!“ – teigia asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė.

Per 10 asociacijos gyvavimo metų, daugybė jos narių dalyvavo įvairiuose konkursuose, garsino Lietuvos vardą ir pelnė ne vieną prestižinį apdovanojimą. Visiems jiems Lietuvos Respublikos Seimo nariai Raminta Popovienė ir Julius Sabatauskas surengė šventinį priėmimą ir pagerbimo ceremoniją. Joje buvo apdovanoti KIGSA prezidentė J. Mačiulienė, Lietuvos, Europos ir Pasaulio čempionatų dalyviai, prizinių vietų laimėtojai, teisėjai bei aktyviausi asociacijos nariai.


Asmeninio arcvhyvo nuotr.

9 views0 comments
bottom of page