top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Studijos ELITERA gimtadienis

Prieš aštuonerius metus Kaune duris atvėrusi plaukų priauginimo studija „Elitera“ rugpjūčio pabaigoje šventė savo gimtadienį. Grožio studijos įkūrėja Gintarė Eimantaitė džiaugėsi gausiai susirinkusiais svečiais ir gražia švente.



„Plaukų priauginimas sparčiai išpopuliarėjusi procedūra ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Čia, kaip ir visose grožio srityse, svarbu kokybė. Jei priauginimas atliktas kokybiškai ir profesionaliai, jis atrodo itin natūraliai, ir gatvėje sutikę merginą su pridėtiniais plaukais nelabai ir pastebėsite, kad plaukai yra priauginti. Dabar, kai į madą atėjo natūralumas, merginos pradėjo domėtis plaukų tankinimo procedūra. Jos metu padidinamas esamų plaukų tūris, tačiau ilgis nepakinta. O vyresnio amžiaus moterys renkasi plaukų priauginimą priekinėse veido zonose, norėdamos savo šukuosenai suteikti gražesnę formą“, – pasakoja studijos direktorė Gintarė Eimantaitė.


Šešiolika metų grožio versle besisukančiai Gintarei plaukų priauginimo specializacija atnešė tikrą sėkmę, tad šiandien aštuntąjį gimtadienį mininti grožio studija gali pasigirti tikrai puikiais rezultatais. Vien per šiuos metus grožio akademija paruošė 79 studentus, o iš viso – net 620 diplomuotų meistrų, laimėjo pirmą vietą plaukų priauginimo srityje Lietuvoje ir net pasiekė ilgiausios Lietuvos kasos rekordą.


Studijos direktorė Gintarė Eimantaitė

Egidija Satikienė ir Gintarė Eimantaitė



Nuotraukos renginio organizatorių

45 views0 comments
bottom of page