top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Tarptautinis nuotraukų konkursas ir Lietuvos vizažisčių laimėjimai


Viena šios vasaros savaitės pradžia buvo džiugi KIGSA OMC LITHUANIA nacionalinės komandos nariams. Paskelbti „OMC Gold Cup“ nuotolinio čempionato – OMC nuotraukų konkurso rezultatai. Net keliose kategorijose vertinimui pateikę savo darbus Lietuvos grožio specialistai pasiekė puikių rezultatų. Nuoširdžiausiai juos sveikiname!


Nuotakos makiažo („Bridal Makeup“) rungtyje puikiai pasirodė Miglė Šukytė, Gabrielė Pribušauskaitė, Oksana Pikul ir Irma Baltrušaitienė. Dalinamės įspūdžiais ir pastebėjimais apie šios rungties specifiką.



Oksana Pikul, 5 vieta nuotraukų konkurse


Šiame konkurse dalyvavo grožio meistrai iš viso pasaulio, tad konkurencija tikrai buvo didelė.


Šįkart pasirinkau vestuvinio makiažo temą. Kiekviena šalis pristatė savo viziją. Svarbu atsižvelgti į tendencijas. Mano atveju, jos man pakišo koją (šviesinti antakiai). Tad mano patarimas norintiems dalyvauti ateityje – pasaulio čempionate nesekti naujų tendencijų. Patarčiau stiprinti savo klasikinę techniką, papildyti ją kūrybinio makiažo detalėmis, kad darbas būtų gerai įvertintas.


Mano pateiktas darbas – tai naujų tendencijų, šių metų mados vėjų įkvėptas vestuvinis makiažas su kūrybinėmis linijomis ir detalėmis. Pratemptos akys, šviesinti antakiai, skaisti oda. Klasiška, žavi ir patraukli nuotaka! Tačiau tai buvo nepriimta pasaulinio konkurso komisijoje.




Miglė Šukytė, 2 vieta nuotraukų konkurse


Nuotakos makiažo rungtyje vyrauja prabanga, elegancija ir prašmatnūs aksesuarai, tad tikrai labai įdomu dalyvauti.


Šiais metais buvo pristatyta tikrai įvairių darbų, tačiau daugiausia vyravo rausva spalva, asmeniškai man dar visai nauja technika – šviesių linijų įvedimas į akių makiažą. Manau, ateityje tikrai pabandysiu jas įkomponuoti ir į savo kuriamus įvaizdžius.


Šį kartą norėjau sukurti elegantišką, bet išskirtinį nuotakos makiažą. Žinojau, jog noriu vizualiai lengvo, matinio akių makiažo su spalvų akcentais.


Rožinė ir violetinė šiais metais itin populiarios, mano mylimos spalvos, tad jas ir pasirinkau.


Džiaugiuosi, kad mano viziją puikiai suprato Blizgu.lt ir parinko išskirtinius papuošalus, tinkančius šiam įvaizdžiui!


Nuotraukos iš asmeninių albumų.

33 views0 comments

Commentaires


bottom of page