top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Tokio vakarėlio Vilniuje dar nebuvo!


Tokio vakarėlio Vilniuje dar nebuvo: net šventėje dalyvavę prancūzai sakė, kad jaučiasi kaip Paryžiuje!



Specialiai iš Paryžiaus į Kristinos ir Povilo Strolių salono atidarymą atskrido garsus plaukų stilistas Davidas Mallett.


Rugsėjo pabaigoje Vilniuje Kristina ir Povilas Stroliai iškilmingai atidarė jau dešimtą Lietuvoje, išskirtinį, prancūziška dvasia dvelkiantį didžiausią saloną, kuriame įsikūrė visi trys jų verslai. Šia iškilia proga pasveikinti jų atvyko ne tik artimiausi draugai, bičiuliai, partneriai ir kolegos, bet ir pasaulinio lygio žvaigždė iš Paryžiaus.


Specialiai iš Paryžiaus į šventinį „Krispo“ atidarymą su ištikimiausiais savo komandos nariais atvykęs, visame pasaulyje garsus australų kilmės plaukų stilistas, Kristinos bei Povilo Strolių verslo partneris ir geras bičiulis Davidas Mallett vakaro metu negalėjo atsistebėti: „Jaučiuosi kaip Paryžiuje – aplinka, kvapas, žmonės, jų stilius, muzika, šampanas… Viskas tobula.“


Visame pasaulyje žinomo plaukų stilisto klientų sąraše – tokios žvaigždės kaip Lenny’is Kravitzas, Naomi Campbell, britų aktorė Katherine Matilda Swinton, prancūzų aktorė Isabelle Huppert ir kt. Jo kurtas plaukų priežiūros priemones vertina ne tik Prancūzijos, bet ir kitų šalių moterys. Vis dėlto, pasak K. Strolienės, D. Mallett – vienas nuoširdžiausių, atviriausių ir darbščiausių jos sutiktų žmonių.


Dažnai po pasaulį keliaujanti ir ne vienam prabangiam prekių ženklui atstovaujanti moteris neslepia, kad jai dirbti su D. Mallett yra didžiulė garbė ir dovana. „Kadangi dirbame su tokiu grandu kaip Davidas Mallett ir esame ne tik jo kuriamų produktų ambasadoriai ir atstovai Baltijos šalyse, bet ir platintojai, norime, kad pažintis tiek su šiuo pasaulinio garso meistru, tiek su jo kurtais produktais visiems specialistams, kurie naudoja jo produktus ar jais domisi, būtų ypatinga. Kad meistrai iš paties Davido Mallett lūpų išgirstų visus jo kuriamų produktų privalumus ir tai, kokių stebuklų galima su jais padaryti. Todėl planuojame, kad čia, mūsų salone Vilniuje, jis bent kartą per sezoną rengs mokymus ir ves seminarus plaukų kirpimo meistrams, rengs parodomuosius plaukų kirpimo pristatymus. Taip pat su jo produktais dirbančius meistrus kvies stažuotis į Paryžių. Esame maksimalistai ir mums „never enough“, – cituodama savo mėgstamiausios dainos žodžius, artimiausius planus dėstė verslininkė.



Nuotraukos: Mika Savičiūtė


32 views0 comments

コメント


bottom of page