top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Žana Muravjeva pristato „Tyrrel Professional“ technologiją plaukams

Updated: Feb 19


Aš – Žana Muravjeva, stilistė, koloristė, kirpėja, turinti 30 metų patirtį, ir grožio salono „Spalvos logistika“ įkūrėja, galiu užtikrintai teigti, kad radau stebuklingą produkciją, kuri išsprendžia VISAS jūsų problemas, susijusias su plaukais! Skamba neįtikėtinai? Neskubėkite daryti išvadų!

 

Idealaus produkto paieškos

 

Mano asmeninės idealaus produkto paieškos truko ne vienus metus. Galiu tik apgailestauti, kad vietinė grožio industrija nepateikė tokios produkcijos, kuri iš pagrindų padėtų atsigauti plaukams 100 %. Mano tikslas buvo rasti tokius produktus, kurie galėtų išspręsti daug problemų, susijusių su nepatenkinama plaukų būkle, t. y. tiktų lūžinėjantiems, sausiems, porėtiems, praradusiems blizgesį, besiveliantiems plaukams ir jų išsišakojusiems galiukams.

 

Nerasdama nieko tinkamo prabangiai SPA plaukų priežiūrai, nuvykau į parodą CosmoprofItalijoje, kur atidžiai išnagrinėjau Europos grožio rinką ir išsirinkau geriausią produkciją. Atsivežusi naujus produktus kartu su komanda juos išbandžiau ir visi įsitikinome 100 % teigiamais kosmetikos „Tyrrel Professional“ rezultatais. Jie viršijo lūkesčius, todėl nusprendėme tapti vieninteliais oficialiais prekių ženklo „Tyrrel“ platintojais Baltijos šalyse.


Kodėl „Tyrrel“?

 

„Tyrrel Professional“ – tai inovatyvus „Premium“ klasės brazilų prekių ženklas, jungiantis efektyvią plaukų priežiūrą ir nanotechnologijas. „Tyrrel“bendradarbiauja su pasaulinio lygio ekspertais – mokslininkais ir kirpėjais – kad galėtų aktyviai tyrinėti naujausias technologijas ir kurti veiksmingus produktus, kurie 100 % patenkintų klientų poreikius. „Tyrrel“ produktai giliai maitina ir drėkina plaukus, suteikia jiems natūralaus blizgesio, gerina plaukų išvaizdą. Juose nėra parabenų ir formaldehido, tai saugi kosmetika, turinti neutralų pH ir neleidžianti blukti spalvai po dažymo.


 



Kartu su „Spalvos logistika“ komanda dalyvavome įvairiose grožio srities parodose – Vilniuje, Rygoje, Kaune ir Klaipėdoje, kur supažindinome lankytojus su „Tyrrel“ kosmetika. Planuojame ir toliau gausinti „Tyrrel“ klientų būrį Europoje, nes ši produkcija užkariavo mūsų širdis ir mes norime šiuo atradimu pasidalinti su visu pasauliu.





info@careholic.eu │+370 699 98 872 │careholic.eu

281 views0 comments
bottom of page