top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

UAB „Grožio galia“ sukvietė grožio atstoves į naujo naujo formato renginį „Grožio ir mokslo sintezė“

Updated: Oct 19, 2021


KAIP ARTI ŠALIA VIENAS KITO YRA GROŽIS IR MOKSLAS?


Rugsėjo 20 d. renginyje „Grožio ir mokslo sintezė“ UAB „Grožio galia“ pristatė atstovaujamus prekių ženklus, kurių veikla ir produktai grindžiami veiksmingumu, saugumu bei nepriekaištingais rezultatais. Kiekvienas jų remiasi unikalia moksline filosofija ir kuria inovacijas, apimančias naujausius mokslinius atradimus odos priežiūros srityje.


Tai keturi prekių ženklai, suvieniję grožį ir mokslą: „Sothys“, „Renophase Laboratoires“, „Dermia Solution“ ir „Simone Mahler“. Kompanija „Grožio galia“ siekia, kad visi jos partneriai kosmetologai sėkmingai taikytų inovatyvius sprendimus odos priežiūros procedūroms, o jų klientai namuose saugiai naudotų aukščiausių technologijų ir kokybės produktus.


Renginys „Grožio ir mokslo sintezė“ ypatingai pagerbė savo ilgiausiai atstovaujamų prekių ženklų sukaktį: „Sothys“ ir „Simone Mahler“ šiemet švenčia 75-metį!


75 metai nuolatinio moters ir jos odos ryšio! 75 metai nenutrūkstamos mokslo ir grožio simbiozės!


„Kempinski Vilnius“ sulaukėme 70 išsiilgtų svečių – jau daug metų kuriančių grožį su „Sothys“ ir dar tik atrandančių naujų UAB „Grožio galia“ prekių ženklų kokybę bei veiksmingumą. Jaukus ir staigmenų kupinas renginys subūrė „Sothys“ ambasadores Lietuvoje: primabaleriną Olgą Konošenko, mados tendencijų analitikę Mariją Palaikytę, fotografę Redą Mickevičiūtę, vizažistę Jolitą Verseckienę.


Eglė Tumienė, sertifikuota „Simone Mahler“ trenerė, supažindino svečius ne tik su šio prekių ženklo kūrimo istorija, filosofija, bet ir papasakojo apie didelį produktų asortimentą, skirtą tiek kosmetologams ir grožio salonams, tiek efektyviai priežiūrai namuose. „Simone Mahler“ ženklo vizitinė kortelė – senėjimo procesus stabdantys produktai ir procedūros, taip pat įvairios veido kaukės su gausybe veikliųjų medžiagų.


Profesionalios trenerės Giedrė Kadonaitė ir gyd. Liudmila Gruničeva didelį dėmesį skyrė „Renophase Laboratoires“ teorinių žinių ir praktinių bandymų sintezei: pristatė raudonosios šviesos lempos poveikį ir realius veido procedūrų rezultatus.


Džiaugiamės, kad prie renginio nuotoliniu būdu prisijungė ir „Dermia Solution“ įkūrėjai Helmutas ir Gabriela La Fontaine’ai, kosmetikos pramonėje dirbantys jau daugiau kaip 40 metų. Produktų ekspozicijoje galima buvo pamatyti ir išbandyti visą didžiulį asortimentą. Dėkojame už vertingas įžvalgas profesionaliai kosmetologei, Sveikos odos instituto vadovaujančiajai lektorei Vilmai Vaitulionytei.


Moteriška energija, dalijimasis žiniomis ir patirtimi, šiltas bendravimas ir laimingi veidai – visa tai išliks ilgam mūsų atmintyje.


Kviečiame pasigrožėti šventės akimirkomis ir kartu laukti ateinančių naujų grožio įvykių!


Facebook: SothysLietuva / SimoneMahler | Lietuva / DermiaSolutionLietuva / RenophaseLietuva

73 views0 comments

Comments


bottom of page