top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Viskas, ką turi žinoti koloristas – vienoje sistemoje

Updated: Sep 19, 2021







IŠSAMI TEORIJA + DETALI PRAKTIKA


byAtwins sukurta ir ištobulinta koloristikos sistema, apjungianti spalvotyros žinias, dažymo technologijas bei stilistinę informaciją ir įgalinanti jas pritaikyti individualiam klientui.



AIŠKUS SUVOKIMAS, KĄ IR KODĖL DAROTE


Pasak byAtwins lektorių, praktinėje kurso dalyje kuriami tokie dažymai, kokių kasdien pageidauja į salonus ateinantys klientai: aiškūs, lengvi ir gaivūs, bet prabangūs, žaidžiant įdomesnėmis spalvomis, o svarbiausia, tinkantys konkrečiai tam žmogui ir jo norams bei poreikiams.



TOBULAS REZULTATAS + MAKSIMALI PAGARBA PLAUKAMS BEI REZULTATAI, IŠKART PRITAIKOMI SALONE!


„Sukurti pigų wow efektą gali bet kas – tam, kad su šiuolaikiniais dažais kardinaliai pakeistum kliento plaukų spalvą, didelio mokslo nereikia. Dažniausiai tas efektas tik tuo wow ir pasibaigia – o lieka nualinti plaukai ir diena iš dienos vis labiau savo eksperimentiniais pokyčiais nusiviliantis klientas. Visai kas kita – argumentuotas suvokimas, ką ir kodėl darote, o iš aiškiai suformuluotos užduoties gimsta aukščiausios meistrystės reikalaujantys niuansiniai dažymai“, – choru tvirtina Pažangiosios koloristikos kurso lektoriai Alvita Vespenderytė, Anatolijus Pajanok ir Andrius Mašauskas.




ERIKA PRIEŠ / PO


Iš tamsos – į šviesą: Erikos pokytis į natūralią blondinę buvo atliktas pasirenkant švelnų, plaukus tausojantį būdą – dažant be šviesinimo miltelių. Kad spalva nebūtų „plokščia“, tarsi negyvas spalvinis blokas, dažymas pagyvintas viršugalvyje nušviesintomis plonytėmis sruogelėmis, kurios suteikia plaukams žaižaravimo ir vibracijos.




ATSILIEPIMAI


„Kirpėja dirbu jau 20 metų, bet šie mokymai tiesiog susprogdino smegenis! Po pirmosios dienos atrodė, kad žemė slysta iš po kojų: tiek metų dirbome, ir tiek daug nežinojome! Bet twinsai pasirodė esą tiek geri mokytojai, kad sugebėjo sėkmingai sudėti visą tą gausią informaciją mums į galvas. Seminaro užrašus dabar nešiojuosi darbe kaip Bibliją, be to, gavau daug atsakymų jau tiesiog kursų metu.“ / Vaida


„Koloristikos seminare dalyvauju jau ne pirmą kartą. Ateiti darkart paskatino tiek atnaujinta seminaro programa, tiek poreikis nuolat prisiminti ir pasikartoti žinias. Kiekvienas kirpėjas turi gebėti parinkti savo klientui ne tik kirpimą, bet ir spalvas, o jas tinkamai parinkęs – mokėti savo sumanymą techniškai įgyvendinti. Todėl tai, ko twinsai moko savo koloristikos seminare, yra privalomi dalykai kiekvienam, siekiančiam profesionalo vardo.“ / Jolita


„Didžiausią įtaką tam, kaip šiandien dirbu, man padarė puikiai išdėstyti spalvų sugrupavimo principai, darbas su žmonių tipažais, jų pritaikymas praktinėje mokymų dalyje. Išgirdau bei išmokau dalykų, kuriuos iš karto pradėjau taikyti savo darbe. Patiko ir pats praktikos principas“.

/ Vilma




51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page