top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Wella Professionals“ TRUE GREY toneriai natūraliai žiliems plaukams


Žili plaukai seniai nebėra tik bėgančio laiko požymis. Sidabro atspalviai ant plaukų jau ne vienerius metus karaliauja ne tik Holivudo filmų kūrimo aikštelėse, bet ir ant mados podiumų.



Sausio pabaigoje „Wella Professionals“ pristatė ilgai lauktą ir išskirtinį produktą – TRUE GREY tonerius natūraliai žiliems plaukams. Su susirinkusiais svečiais „Wella Professionals“ technologas Ričardas Čižauskas pasidalino TRUE GREY produktų subtilybėmis ir visiems pristatė šiam renginiui paruoštus modelių įvaizdžius, kuriuos sukūrė kartu su „Wella Professionals“ technloge Ema Vasiliauskaite. Modeliai scenoje pademonstravo jiems sukurtus įvaizdžius, o svečiai galėjo pamatyti modelių nuotraukas prieš tonavimą ir palyginti, kokie pokyčiai buvo padaryti. Modelių plaukai tiesiog spindėjo gražiais sidabriniais atspalviai, kuriuos suteikė TRUE GREY produktai. Renginio metu klientai galėjo pasiklausyti diskusijos, kurioje dalyvavo taip pat natūraliai žilų plaukų atstovai dizainerė S. Straukaitė, profesorius E. Skerstonas ir renginių vedėjas V. Rumšas jaunesnysis. Sandra, Eugenijus ir Vytautas pasidalino savo istorijomis, atskleidė, kada pamatė pirmus žilus plaukus ir kaip šiandien jie vertina savo įvaizdį – kartu sutiko, kad natūraliai žili plaukai sparčiai plintanti stilinga mados tendencija.


S.Straukaitė pastebėjo, kad anksčiau turėdama juodus plaukus negalėjo vilkėti juodos spalvos drabužių, mat šie susiliedavo su jos plaukais: „Užtat dabar galiu drąsiai rinktis juodus drabužių derinius ir puikiai su jais atrodyti. Lietuviai pastaraisiais metais artėja prie skandinaviško stiliaus: kurdami interjerą ir savo įvaizdį, renkasi ramius žemės tonus. Natūralumas tampa madingu, todėl neprireikia slėpti ir žilų plaukų – užteks juos paryškinti specialiai žiliems plaukams skirtomis tonavimo priemonėmis. Negana to, tai turėtų ypač patikti praktiškiems tautiečiams, nes nebereikės kas mėnesį plaukų dažyti grožio salone. O ir, patikėkite, garderobą priderinsite kur kas lengviau.“


E.Skerstonas tikina, kad žili plaukai tinka vienodai moterims ir vyrams. „Daugelis susiduria su dilema: priimti save tokį, koks esi, ar savo įvaizdį susikurti pasitelkiant specialistą. Prie išvaizdos pokyčių reikia priprasti. Jeigu tai vyksta nuosekliai, po truputį – viena, jeigu staiga – visai kas kita. Tačiau žili plaukai tinka įvairių veido formų savininkams“, – nuramina profesorius.


Džiaugiamės, kad dabar savo klientams galėsime pasiūlyti tinkamą natūraliai žilų plaukų priežiūrą. TRUE GREY linijoje esantys 7 skirtingų atspalvių toneriai ir specialiai šiai linijai pritaikytas aktyvatorius su skaidriu kondicionieriumi leis sukurti skirtingus sidabrinius tonus ant klientų plaukų. Tikime, kad nuo šiol gatvėse sutiksime dar daugiau stilingų ir išpuoselėtų žilų plaukų įvaizdžių.



Nuotraukos renginio organizatorių


48 views0 comments
bottom of page