top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

WELLA PROFESSIONALS turi net 4 naujus technologus


Sveikiname Agnę Mikulėnaitę, Laurą Kvedaraitę, Ugnę Vaitiekienę, Vaidą Mončienę gavus WELLA Company edukacinės akademijos „EdAc“ programos BRONZE technologo-lektoriaus meistriškumo lygio sertifikatą.





Šį sertifikatą įgyti Agnei, Laurai, Ugnei ir Vaidai užtruko daugiau nei 3 mėnesius, per kuriuos jos gilinosi į teorines žinias, atliko praktinius darbus, dalyvavo online seminaruose ir paskutinis etapas įvyko „Wella International Studio“ Rygoje, kur 2 dienų intensyviuose mokymuose merginos turėjo parodyti savo sukauptas žinias ir taip pat išlaikyti galutinį egzaminą.



Naujų technologių dar laukia kiti ne ką svarbesni etapai, bet džiaugiamės jų entuziazmu, žingeidumu ir užsispyrimu. Su tokiu polėkiu ir užsidegimu tikime, kad netrukus įteikinėsime gėlių ir sveikinsime su įgytais SILVER sertifikatais. Sėkmės!



Kad suprastume programos svorį ir reikšmę turime trumpai pristatyti pačią programą:



„WELLA Company“ edukacijos akademija EdAc siekia sukurti stiprią aukštos kvalifikacijos ir kūrybingą technologų - lektorių komandą pripažįstama ne tik vietinės rinkos bet ir pasauliniu mastu grožio industrijoje.


„EdAc“ programa, kokybės sinonimas, kuria ir palaiko standartus, plečia specialistų galimybes grožio ir plaukų priežiūros industrijoje. Tai inovatyviausia ir išsamiausia mokymosi, tobulinimosi programa leidžianti jos absolventams technologams – lektoriams įgyti nepriekaištingas žinias, įveikti patyriminius iššūkius, kelti kvalifikaciją, stiprinti įgūdžius. Įgalina metodiškai ir nuosekliai mokyti ir dalintis patirtimi bei įkvėpti kolegas.


„EdAc“ programa paremta 70:20:10 tęstinio mokymosi ir tobulėjimo moduliniu metodu, kad skatintų didesnę atsakomybę už savo mokymosi procesą, užmezgant partnerystę su kolegomis ir maksimaliai išnaudojant F2F (Face to Face) ugdymo tipo veiklą.



Nuotraukos: WELLA PROFESSIONALS

30 views0 comments

Comments


bottom of page