top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Wella Studio Vilnius“ ir du nauji Lietuvos rekordai

Rugsėjo viduryje buvo pagerinti net du Lietuvos rekordai. Didžiausioje mokymų studijoje „Wella Studio Vilnius plaukų stilistas Kevin Gigevič 36 valandas 3 minutes ir 52 sekundes kirpo, šukavo, atliko procedūras ir kartu 38 valandas 24 minutes bei 18 sekundžių kalbino klientus bei vedė tiesioginę laidą.



Svarbia savaitgalio dalimi tapo ir pristatyta naujausia „Wella Professionals“ plaukų priežiūros linija „Ultimate Repair, kurios priemonės vos per 90 sekundžių atkuria visų tipų plaukų pažeidimus.


Naujos patentuotos technologijos plaukų priežiūros linijos pristatymas puikiai derėjo su išskirtiniais K. Gigevič pasiektais rezultatais. Džiaugiamės, kad aukščiausios kokybės produktai ir profesionali mokymų studija „Wella Studio Vilnius“ sudarė idealias sąlygas kurti ir gerinti šalies rekordus.


K. Gigevič surengto šou „LIVE STUDIO 36:00:90“ metu į kirpėjo kėdę sėdo net 36 meno, sporto ir kitų sričių atstovai. Vis dėlto įspūdingais rekordais garsėjantis Lietuvos plaukų stilistas sustoti neketina – šiuo metu jis jau imasi paruošiamųjų darbų tam, kad pasiektų Gineso pasaulio rekordą.



Nuotraukos: Wella Studio Vilnius

28 views0 comments
bottom of page