top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

WELLA | studio Vilnius naujienos

Updated: Aug 5, 2022


Sveikiname Emą Vasiliauskaitę, gavusią WELLA kompanijos edukacinės akademijos „EdAc“ programos BRONZE technologo-lektoriaus meistriškumo lygio sertifikatą – pasakoja „Wella studio“ vadovė Kristina Tarailienė.


Šiame be galo įdomiame, bet nelengvame technologo-lektoriaus kvalifikacijos ir meistriškumo kėlimo bei įgijimo procese Emą lydėjo, drąsino ir įkvėpė sėkmingai visus lygius perėjęs mūsų „GOLD“ technologas-lektorius Ričardas Čižauskas. Dėkingi jam už tai ir neatsidžiaugiame šiuo Ričardo ir Emos profesiniu duetu, sužibėjusiu „Wella Studio Vilnius“ organizuojamuose mokymuose grožio specialistams iš visos Lietuvos.




Kad suprastume programos svorį ir reikšmę, turime trumpai pristatyti pačią programą.


WELLA kompanijos edukacijos akademija „EdAc“ siekia sukurti stiprią aukštos kvalifikacijos ir kūrybingą technologų-lektorių komandą, pripažįstamą ne tik vietinės rinkos, bet ir pasauliniu mastu grožio industrijoje.


„EdAc“ programa – tai kokybės sinonimas. Ji kuria ir palaiko standartus, didina specialistų galimybes grožio ir plaukų priežiūros industrijoje. Tai inovatyviausia ir išsamiausia mokymosi, tobulinimosi programa, leidžianti absolventams technologams-lektoriams įgyti nepriekaištingas žinias, įveikti patyriminius iššūkius, kelti kvalifikaciją, stiprinti įgūdžius. Įgalina metodiškai ir nuosekliai mokyti ir dalintis patirtimi bei įkvėpti kolegas.


„EdAc“ programa paremta 70:20:10 tęstinio mokymosi ir tobulėjimo moduliniu metodu, kad skatintų didesnę atsakomybę už savo mokymosi procesą, užmezgant partnerystę su kolegomis ir maksimaliai išnaudojant F2F (Face-to-Face) ugdymo tipo veiklą.







Programos kūrėjai pripažįsta, kad kiekvienas technologas-lektorius turi savo unikalių įgūdžių ir modulinis metodas leidžia jiems atsiskleisti ir sužibėti savo meistriškumo srityje.


Emos dar laukia ir kiti, ne ką mažiau svarbūs etapai,ką mažiau svarbūs etapai, bet džiaugiamės jos entuziazmu, žinių troškimu, žinių troškimu ir atkaklumu. Matydami stulbinantį Emos polėkį ir užsidegimą, tikime, kad netrukus įteikinėsime gėlių ir sveikinsime su SILVER sertifikatu. Sėkmės, Ema!!!



Nuotraukos iš asmeninio archyvo

85 views0 comments
bottom of page