top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

WULOP 2022 – džiaugsmas dalyvauti

Updated: Dec 6, 2022


Šį rudenį Vilniuje vyko Baltijos šalims skirtas pasaulio čempionato WULOP 2022 pusfinalis, kuriame varžėsi geriausi permanentinio makiažo meistrai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Švedijos, Suomijos ir Norvegijos. Pusfinalio metu, naudojantis išmaniąja teisėjavimo kompiuterine sistema, išrinkti geriausi penkių kategorijų darbai, o juos atlikusios specialistės deleguotos dalyvauti Turkijoje vykusiame pasaulio čempionate WULOP 2022.


Taigi Turkijoje Baltijos šalims finale atstovavo Baltijos šalių kuratorė Inga Kavalčinskienė, Ieva Mikaločienė (antakių šešėliavimo kategorija), Viktorija Vaitkevičienė (antakių mikropigmentacijos kategorija), Jana Klinkova (antakių plaukelinės technikos kategorija), Gabrielė Saulė (akių šešėliavimo kategorija) ir Marija Strigunova (lūpų kategorija).


Baltijos šalių kuratorė Inga Kavalčinskienė (inga_toptrainer) ne tik subūrė puikią komandą, bet ir atsakingai teisėjavo čempionate.



Mūsų regiono komanda pasaulio čempionate pasirodė puikiai. Anot renginio kuratorės Baltijos šalims Ingos Kavalčinskienės, visos komandos meistrės buvo nuostabios, o jų darbai išsiskyrė profesionalumu. Ir, nors prizinės vietos tik kelios, mūsų komanda sugebėjo iš čempionato grįžti su viena pirmąja vieta, kurią laimėjo permanentinio lūpų makiažo specialistė Marija Strigunova. Nedaug iki pergalės trūko ir Ievai Mikaločienei antakių kategorijoje. Vis dėlto reikia suprasti, kad būti vieniems geriausių pasaulio meistrų ir varžytis tokiame čempionate jau yra laimėjimas.


Niekas neabejoja, kad WULOP 2022 – aukščiausios klasės renginys, kuriame pasaulinio lygio ilgalaikio makiažo meistrai susitinka tam, kad galėtų ne tik pakonkuruoti, bet ir pasidalinti patirtimi, pasisemti žinių konferencijos metu. Tai būtina patirtis kiekvienam savo darbą mylinčiam ilgalaikio makiažo meistrui. Dalyvių teigimu, išbandyti save ir nebijoti būti vertinamam labai svarbu, būtina viską priimti kaip patirtį, pasimokyti iš savo klaidų, o kartu – tobulėti kaip profesionalui ir siekti aukštumų. Taip pat Baltijos šalių atstovės džiaugiasi klienčių dėmesiu, kad yra labiau vertinamos ir labiau stebimos socialiniuose tinkluose.


Mūsų regiono komanda WULOP 2022 pasaulio čempionate. Su prizu (antroje nuotraukoje, centre) – pirmos vietos laimėtoja permanentinio lūpų makiažo specialistė Marija Strigunova.


Dar vienas čempionato teikiamas pranašumas tas, kad šių metų pusfinalio laimėtojai įgyja teisę teisėjauti kitais metais vyksiančiame WULOP 2023 Baltijos šalių pusfinalyje. Taip pat jos vėl galės bandyti savo jėgas ir, nusišypsojus sėkmei, dar kartą dalyvauti pasaulio čempionato finale, kuris vyks Antalijoje. Meistrėms taip patiko rungtis finale, kad dalis jų svarsto galimybę vėl išbandyti savo jėgas ir, jau turint patirties, bandyti laimėti dar kartą. Kuratorė Inga Kavalčinskienė džiaugiasi specialistų entuziazmu ir kviečia visus ilgalaikio makiažo meistrus į jau kitų metų Baltijos šalių pusfinalį Vilniuje. Juk mokytis, tobulėti ir išbandyti save yra mūsų profesijos dalis!


Čempionato dalyviai džiaugėsi įspūdingomis pramogomis tiek dieną, tiek vakarais.



Nuotraukos iš asmeninio renginio dalyvių albumo.

191 views0 comments

Comments


bottom of page