top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

6 patarimai, kaip išlikti autentiškam socialinėse medijose

Kaip išlikti autentiškam skaitmeniniame pasaulyje


1. Įranga. Brangiai kainuojanti įranga visai nėra būtina. Būkite protingi ir darykite tai, kas veikia, o ne tai, kas, jūsų manymu, gerai atrodo. Svarbiausia investuoti į mobiliojo ryšio sąranką ir gerą mikrofoną.


2. Išmokite papasakoti istoriją. Perpraskite struktūrą: pradžios, vidurio ir pabaigos formatą.


3. Unikalumas. Nesijaudinkite dėl kartojimosi ar panašumo į jau kažkieno kito pasirinktas temas – žmonės atras jus, atsižvelgdami į jūsų unikalų požiūrį. Sekėjai gali ateiti ir išeiti, tai natūralu. Galvokite apie save kaip apie traukinį, į kurį stotelėse žmonės įlips ir (arba) išlips,

bet jūs turite tęsti tai, ką kuriate, ir judėti pirmyn.


4. Turinys. Jis turi eiti iš širdies. Jei jis nebus autentiškas, kitų nesujaudins. Taigi nesvarbu, ar tai idėją sužadinanti citata, naujas būdas ką nors atlikti ar naujausias tendencijas atspindintys klausimai socialiniuose tinkluose. Pažvelkite į visa tai iš VERTĖS taško... Kaip ši informacija padės kitiems? Įkvėpimui puikiai tiks „Google Alerts“. Taip pat verta automatizuoti reklamos pasiekiamumą ir valdymą. Išmokę vairuoti ir konvertuoti skaitmeninį srautą, galite nuveikti kur kas daugiau.


5. Neigiamas grįžtamasis ryšys. Mūsų, kaip žmonių, prigimčiai būdinga stengtis patikti ir ieškoti pasitikėjimo, todėl paprastai, kai kas nors sulaukia neigiamų atsiliepimų, tai nukreipia į kitą asmenį. Itin nemandagų atsiliepimą visada galima ištrinti ir užblokuoti, tačiau įsitikinkite, ar nesupainiojote nepatenkinto kliento neapykantos su konstruktyvia kritika. Socialiniuose tinkluose nėra konteksto, tad kartais šiuos dalykus gana sunku atskirti.


6. Auditas. Seno turinio visai nebūtina šalinti – kitiems gali būti smalsu pamatyti jūsų evoliuciją, ir tai juos gali paskatinti pradėti jus sekti. Žmonės linkę susisieti su nenudailintais autentiškais pasakojimais, atskleidžiančiais ne tik pasiektą sėkmę, bet ir patirtus sunkumus.



IŠLAIKYDAMI SAVO AUTENTIŠKUMĄ ĮGYSITE PASITIKĖJIMO IR VISIŠKAI IŠNAUDOSITE SOCIALINIŲ TINKLŲ GALIMYBES. TAI TAIP PAT JUMS SUTEIKS ATSPARUMO NEIGIAMIEMS ATSILIEPIMAMS IR LEIS AISTRINGAI JUDĖTI Į PRIEKĮ.


Nuotrauka: unsplash.com

32 views0 comments

Commenti


bottom of page