top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„712 barbershop“ – vieta, kur gimsta tikrų vyrų istorijos!

712 idėja gimė žmogaus viduje – ten, kur gimsta laimė. Gimė, augo ir kaip tikra laimė buvo pasidalinta su keliais kitais laimingais žmonėmis, kurie nusprendė dovanoti laimę ir kitiems. Taip 712 įgijo kūną ir prieš porą metų atsirado Vilniaus Savanorių pr. pradžioje.

Kodėl 712?


7 yra dažniausias laimingas skaičius. 12 yra mėnesių skaičius. Tikra laimė nėra epizodinė, ji trunka nuolat. Todėl, įgyvendindami savo idėją, mes visus metus dovanosime jums gerą savijautą, išvaizdą ir dalinsimės gyvenimo džiaugsmu. Kiekvienas turime savo istoriją, kad ir kokia ji būtų. Tačiau tikime, kad kiekvieną dieną galime sukurti savo gyvenime vis naują, geresnę.

Saloną kurti pradėję nuo plikų sienų, turėjome aiškią viziją ir tik techninę dalį patikėjome dizaineriams, visas kitas interjero detales susikūrėme patys.

Keturios darbo vietos įrengtos dviejose zonose, kurias išskiria juodai baltos grindų plytelės. Būtent šias spalvas nesudėtinga derinti su kitomis salono interjero detalėmis. Labai pasiteisino ir darbo vietose įrengti praustuvai. Tai leidžia meistrui dirbti savo tempu, prie nieko nesiderinant, o klientas jaučiasi patogiai nekilnojamas iš vietos.

Visas interjero detales rinkomės individualiai, kad sukurtume bendrą atmosferą, į kurią visada norisi sugrįžti.


Fotografas Andžej Cernenko

55 views0 comments
bottom of page