top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Apvažiuoti mediniu dviračiu visą Lietuvą


Savo beprotiškomis idėjomis kirpimo meistras Jurijus Levčenkovas stebino jau ne kartą: domino sau išsikeltais naujais tikslais tiek kurdamas kosmetiką, tiek naują salono konceptą, tiek mokymus. Tad, nusprendęs surengti šį iššūkį, nuostabos nesukėlė. Labai patiko jo patirties perteikimai užrašuose. Jų trumpinti tikrai nesinori ir, tikime, kad kiekvienam bus įdomu juos perskaityti socialinėje erdvėje @Yury Levchenkov, o žurnale pristatome pagrindines mintis:



Kodėl aš tai darau?


Kas yra sėkmė?


Sėkmė – tai mokėjimas susitvarkyti su Savo gyvenimu.


Pradėsiu nuo to, kad skiriu šį iššūkį Sau. Kad aš galiu Sau padaryti tai, ko nedaręs. Galiu padaryti viską, kas man pasirodys vertinga, ir kelias atsivers.



Ar aš dviratininkas?


Ne. Aš standartinis miesto tinginys, kuris tingi nuvažiuoti nuo namų iki darbo. Esu numynęs daugiausia 20 km.


Štai, ką tikrai žinau: VISOS RIBOS YRA TIK MŪSŲ GALVOSE.


Kiekvienas mūsų gali tiesiog žengti žingsnį link savo svajonės ir pasiekti savo Rezultatą. Jei šioje mano kelionėje Jūs suradote Sau kažką nauja ar kažkas įkvėpė bent viena detale, džiaugiuosi.



Naujumas mane ŽAVI.


Kai pamačiau, kad yra toks #medinisdviratis, pamaniau, kad jis labai dera prie #EnzoOrganic mano kuriamos produkcijos koncepto. Į ją sudėjau visą meilę ir žinias, kad žmogus pajustų daugiau kokybės, skiriamos sau, savo gyvenimui.


Vėliau blykstelėjo mintis, kad tas dviratis turės savo istoriją. Jis apvažiuos visą šalį – Lietuvą. Na, žinoma, ir Aš turėsiu savo kelionę bei iššūkį Sau. Taip laikausi Savo vizijos keisti pasaulį geram kokybiškam gyvenimui per Save. Tai Mano pažadas, kurį įrodysiu savo vyriška jėga.


Aš noriu būti vienas iš tų, kuriam rūpi daugiau. Aš noriu, kad ENZO produktai iš tiesų prisidėtų prie žmonių gyvenimo kokybės, kad produktas padėtų augti verslams, ir plačiai dalintis su žmonėmis kuo plačiau per pasaulį.




O dabar apie Mane ir Tave.


Aš nemėgstu triukšmo, planavimo ir pasakymų: „ai, per didelis biudžetas, čia ne man, kada nors“.


Aš noriu parodyti, kad nereikia plano, o tik veiksmo. Veiksmo kelyje randu kryptį. Žinau, intuicija Tave nuves ten, kur ir Turi atsirasti, ten, kuo Tu ir nori būti.


Todėl šiai kelionei aš nieko neplanavau. Nieko nesiruošiau. Nežinojau, kur nakvosiu. Ar lis, ar švies saulė. Ar bus pavojinga kelyje.


Taigi planas nereikalingas norint įgyvendinti savas svajones. Reikia tik patikėti ir kasdien judėti ta kryptimi. Judant viską tobulinti, mokytis iš klaidų ir siekti vis geresnio rezultato.


Taigi: TURI SVAJONĘ, MINK LINK JOS.



Nuotraukos iš asmeninio archyvo.

28 views0 comments
bottom of page