top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

byAtwins seminare: aktualiausių tendencijų koncentratas ir maksimali dozė įkvėpimo

Updated: Jun 7

 

Vienu masiškiausių ir didžiausią įspūdį palikusių renginių svarbiausioje šių metų grožio industrijos parodoje PELENĖ‘2024 neabejotinai tapo kūrybinės komandos byAtwins tendencijų pristatymo seminaras. Kaip visada, ne tik pateikiantis taiklų aktualiausių tendencijų koncentratą plaukų stilistams, bet ir suteikiantis daug naudingų žinių, įžvalgų ir patarimų bei įkvėpimo – kaip kurti stilingus, modernius ir komerciškai paklausius kirpimus, dažymus bei šukavimus klientams.



Kruopštieji byAtwins visada ypač daug dėmesio skiria savo renginių apipavidalinimui ir žiūrovų patogumui, tačiau šįkart su itin aukštos raiškos LED ekranais ir specialiai scenai paruoštu apšvietimu pranoko patys save.


Kaip sako patys organizatoriai: į seminarą atėjusiam žmogui vizualinė informacija yra viena svarbiausių, todėl jai buvo skirtas ypatingas dėmesys ir techniniai sprendimai.



byAtwins tęsia savo tradiciją į tendencijas žvelgti kompleksiškai ir plačiai: komandos narė, stilistė Ieva Mašauskienė, pateikė nuoseklias tendencijų apžvalgas, nuo jų priešistorės, gimimo ir meninio įkvėpimo iki podiumo, gatvės ir salono – kad meistrams tendencija nebūtų vien nusižiūrėtas kirpimas Instagrame, bet taptų suvokiama plačiau ir giliau.



Kirpimuose ir šukavimuose dominuoja minkštumas, purumas, daug tūrio ir laisvės. O ypač – garbanų!


„Kaip mes nuolat kartojame Lietuvos kirpėjams: mokykite savo garbanotus klientus mylėti garbanas ir jas tinkamai prižiūrėti bei formuoti – tai tiesiausias ir paprasčiausias kelias į madingą 2024 metų įvaizdį!“ – sako byAtwins lektorius, plaukų stilistas Anatolijus Pajanok.

 


byAtwins komandos branduolys: lektoriai, stilistai, organizatoriai – kaip vienas kumštis!

Anatolijus Pajanok, Alvita Vespenderytė, Ieva Mašauskienė, Ignas Silevičius.



Iš viso seminare buvo pristatyti 7 modeliai: trys paruošti įvaizdiniai stiliai ir keturi kirpimai bei šukavimai, atlikti scenoje.



Viena iš byAtwins komandos narių – Olga Bodulovič, dažymų ir koloristikos profesionalė, šviesinimo technikų seminaro kūrėja ir lektorė, tendencijų seminaro metu scenoje pristatė modelių dažymus.

 


Ir taip: renginio nebūtų be jūsų – plojančių, fiksuojančių, besifotografuojančių, bendraujančių ir palaikančių – tobulėti nesustojančios stilistų bendruomenės!



Vienas iš naujų prie byAtwins komandos prisijungusių žmonių scenoje – plaukų stilistė Daiva Stankevičienė,  šiemet tapusi evo prekės ženklo ambasadore, bei dalyvavusi seminaro modelių dažymo procese, bei renginio metu pristačiusi dažymus ant scenos.



Šiemet labai svarbi plaukų gausa, todėl šio modelio vėsią žemiškai šviesią spalvą papildė kuo daugiau tūrio kuriantis kirpimas – kad net ploni modelio plaukai atrodytų gausūs ir purūs.



Sodrus, gilus ir žemiškas spalvynas, minkštos, purios, laisvės kupinos formos, S bangomis vilnijančios sruogos ir išraiškingos garbanos – visa tai dominuoja šių metų madingose plaukų tendencijose.



Kolekcijos modelių kostiumus sukūrė mados dizainerė Airida Skrickienė, o stilistinį įvaizdį išpildė stilistė Ula Kotryna Tulevičiūtė.



Seminaro organizatorių, modelių, lektorių ir visų prie jo prisidėjusių pagalbininkų finalinė nuotaika.



90-tųjų nuotaika atgyja plaukų siluetuose: milžiniška kirpčių ir jų ilgių įvairovė, varijuojantys bob‘ai, wolf-cut kirpimai – visi šie siluetai yra modifikuotos 90-tųjų stilistikos versijos. Pagrindinis skirtumas, kad chuliganiškas formas byAtwins tik imituoja aukštos meistrystės, sudėtingais 3D kirpimais ir ne mažiau techniškais dažymais. Tad iš tiesų šie kirpimai – tarsi prestižinio prekės ženklo plėšyti džinsai: lyg ir plėšyti, bet vis tiek alsuojantys prabanga.

 

Nuotraukos Irmanto Gelūno.

16 views0 comments

Comments


bottom of page