top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Graikija buvo svetinga ir dosni

Updated: Dec 6, 2022


Rugsėjo 24 – spalio 1 dienomis vyko ilgai laukta kelionė. UAB „Kuryba“ kartu su didžiausiu Graikijos profesionalios plaukų kosmetikos gamintoju „Farcom“ ir partneriais KIGSA organizavo savaitės trukmės kelionę į Graikiją. Kelionės tikslai išpildyti su kaupu: sudalyvauta mokomuosiuose seminaruose, tarptautinėse šukuosenų varžybose, susipažinta ir pamatyta, kaip gaminama „Farcom“ kosmetika. Labai smagi kirpėjų kompanija iš visos Lietuvos draugiškai ne tik keliavo, mokėsi, bet ir varžėsi su geriausiais graikų meistrais.


Atėnų Akropolyje



UAB „Kuryba“ direktoriaus pavaduotojas Pijus Darulis pasakoja: „Kas svarbiausia buvo šioje kelionėje? Į šį klausimą kiekvienas atsakyti gali individualiai. Na, o mums, organizatoriams, svarbiausia buvo, kad pavyko sudalyvauti „Francois Academy“ ir jos mokinių mokomuosiuose seminaruose. Šiai akademijai vadovauja garsus meistras Francois Kasapalidis. Visi mokymai turi didelę profesinę ir išliekamąją naudą, todėl su dideliu susidomėjimu visa komanda stebėjo ir aptarinėjo naujausias moteriškų ir vyriškų kirpimų bei šukuosenų tendencijas.“


Kita svarbi diena buvo, kai vyko tarptautinės ilgų plaukų vakarinės šukuosenos varžybos „Party Queen“. Dėl geriausio „Farcom“ meistro vardo varžėsi dešimt geriausių Graikijos ir Lietuvos meistrų. Per valandą reikėjo sukurti vakarinę ilgų plaukų šukuoseną ant manekeno galvos. Šios galvos buvo išpakuotos tik prieš startą, nė vienas meistras neturėjo galimybės pasitreniruoti su jam skirtu modeliu. Tai buvo vienas iš varžybų reikalavimų. Meistrai su užduotimi susitvarkė puikiai, prizinę trečiąją vietą Lietuvai iškovojo Natalija Abramenko. Ji gavo specialiai tam renginiui įsteigtas KIGSA ir „Farcom“ kompanijos dovanas.


Akimirkos iš Francois Academy seminaro


Tarptautinių varžybų atstovės iš Lietuvos: Vilma Gerulienė, Edita Laučienė, Natalija Abramenko, Gabrielė Abromavičiūtė, Jolita Zujienė


Visa grupė su Francois Kasapalidis ir jo komanda


Vakarienė


Šventinis vakaras po tarptautinių varžybų



Kelionės darbinius tikslus užbaigė vizitas „Farcom“ gamykloje. Tai neįtikėtino dydžio, naujausiomis technologijomis ir aukščiausiais kokybės standartais apsirūpinusi kosmetikos gamykla. Buvo puiki galimybė pamatyti iš arti, kaip vyksta visas gamybos procesas, kokio atsakingumo ir sterilumo laboratorijose gimsta visame pasaulyje pamėgta profesionali plaukų, kūno priežiūros ir kita kosmetika.


Ekskursija Farcom kosmetikos gamykloje



„Atlikę ir įvykdę užsibrėžtus tikslus, galėjome bent trumpam atsikvėpti ir leistis į nepaprasto grožio, gamtos įvairovės kelionę po Antikos laikus menantį Akropolį, Meteorų vienuolynus, ragauti įvairių nacionalinių patiekalų, pasimėgauti karšta Graikijos saule. Ji mums buvo draugiška. Kelionės turi puikią tradiciją – vienas užbaigus, pradėti planuoti kitas. Todėl UAB „Kuryba“ žada neužmiršti savo klientų ir būtinai pakviesti vėl kada nors sugrįžti į Graikiją“, – įsitikinęs P. Darulis.



Ekskursija po Meteorų vienuolynus



Nuotraukos: UAB „Kuryba“

48 views0 comments

Comentários


bottom of page