top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Jubiliejinis „Alternative Hair Show“


Spalio pradžioje Londone po dvejų metų pertraukos praūžė labdaringas renginys „Alternative Hair Show“. Dvejus metus vyko tik virtualūs pasirodymai, tad 40 metų jubiliejinį renginį, pavadintą „Legendos“, buvo smagu stebėti gyvai „Troxy“ teatre, Rytų Londone.



Žinoma, „Alternative Hair Show“ yra kur kas daugiau nei kasmetinis labdaros renginys. Tai susitikimas, kuriame dalijamasi, dovanojama, įkvepiama ir linksminamasi, o svarbiausia – renkamos lėšos įvairioms leukemijos ir kraujo vėžio labdaros organizacijoms. Šis originalus renginys pirmą kartą buvo organizuotas Tony Rizzo („Sanrizz“ akademijos įkūrėjo) mažamečiam sūnui, kuris, deja, neteko gyvybės dėl kraujo vėžio, atminti. Surinktos lėšos buvo skirtos leukemijos tyrimams. Pagrindiniai tikslai ir įsitikinimai išliko ir dabar, tik renginys stipriai išaugo, o jame siekiama parodyti skirtingų pasaulio šalių kirpėjų meniškumą. Renginio metu ne tik renkamos lėšos, bet ir keliamas kirpėjo statusas. „Alternative Hair Show“ scenoje kirpėjų komandoms suteikiama kūrybiškumo laisvė ir galimybė kiekvienam pademonstruoti savo meninius gebėjimus.



Šiais metais šou programą, pavadintą „Legendos, sudarė 14 komandų. Jos jau daug metų palaiko Tony Rizzo ir šį kartą dar kartą parodė savo geriausius darbus. Programos naujiena tapo „The New Visionary Show“, kurį kūrė 18 kirpėjų, anksčiau laimėjusių „Alternative Hair Visionary“ apdovanojimus.


Be didžiųjų rėmėjų ir kirpėjų palaikymo toks šou negalėtų vykti – štai dėl ko Tony Rizzo kiekvienais metais kreipiasi į kirpėjų profesijos atstovus, kad graži idėja neužgestų. 40 metų vykstantis renginys labai svarbus. Tačiau darbas iki galo dar nėra atliktas, nes dar daugybė vaikų, užklupus šiai ligai, neišgyvena. Šių metų labdaringame renginyje surinkta 104 000 svarų sterlingų.


SASSOON


SANRIZZ


MARC ANTONI


CHRYSTOFER BENSON


ANNE VECK


SHOGO IDEGUCHI


SEBASTIAN ARTISTIC TEAM


SACO

17 views0 comments
bottom of page