top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

KEUNE edukatorių susitikimas

Updated: Mar 28, 2023



Kasmet „Keune Haircosmetics“ Olandijoje savo edukatoriams rengia susitikimą „Train the trainer Bootcamp“, kuriame supažindina su svarbiausiomis metų naujienomis. Šiais metais 44 edukatoriai iš daugiau nei 30 pasaulio šalių susipažino su balandžio mėnesį visame pasaulyje startuojančia visiškai atsinaujinusia „So Pure“ produktų linija ir rudenį pristatoma garbanotų plaukų priežiūros produktų linija, kuri atitinka pasaulį užvaldžiusią „Curly Girl Method“ sistemą.


Pagrindinė „So Pure“ koncepcija – tvarumas ir natūraliai išgautos medžiagos. Tai visiškai naujos ir visiškai kitokios priemonė, nei buvusios iki šiol. „Keune Haircosmeticts“ tikrąja ta žodžio prasme pasinėrė į tvarumo kultūrą. Kompanija, gyvuojanti jau 100 metų, energiją gamina iš saulės baterijų, perdirba gamykloje naudojamą vandenį, pasitelkia perdirbamas medžiagas, važinėja elektromobiliais, rūšiuoja šiukšles ir kelia sau iššūkį, kad iki 2030-ųjų visos produktų pakuotės būtų gaminamos iš perdirbamų medžiagų ar dar geriau – būtų daugkartinės.


Mokymuose buvo ne tik išbandomi nauji produktai, bet ir imtasi praktinių užsiėmimų: nuo galvos masažo iki dažymų bei kirpimų.



Įspūdžiais dalinosi Lietuvai atstovaujanti „Keune Haircosmetics“ kūrybos vadovė Edita Kavaliauskienė.


Nuotraukos iš asmeninio archyvo.

188 views0 comments

Comentarios


bottom of page