top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Kosmetikos apdovanojimų vakaras

Artėjant žiemos šventėms CRESCINA kosmetikos atstovai pakvietė svečius į sostinės viešbutį „Narutis“, kur klausėsi kalėdinių dainų, atliekamų operos solistės Ievos Barboros Juozapaitytės bei pianisto Rimvydo Mitkaus, stebėjosi iliuzionisto Manto Wizard rankų miklumu ir kalbėjosi apie grožį. Tiksliau, apie sveikus ir gražius plaukus, kaip juos puoselėti bei prižiūrėti.


Vakarą vedė atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Būtent jai tąvakar buvo patikėta paskelbti, jog kosmetinė priemonė „Crescina HFSC“ tapo perkamiausiu produktu plaukų slinkimo kategorijoje vaistinėse.


Ypatingai šaltuoju sezonu plaukų slinkimas, retėjimas, plikimas – daugelį varginanti problema. Pasak grožio specialistų, moterys tai išgyvena kur kas jautriau, nors plikimas labiau būdingas vyrams. Renginio metu svečiai turėjo galimybę iš arti susipažinti su vešlių ir tankių plaukų revoliuciją sukėlusiu šveicarų atradimu. Už natūralią plaukų ciklo fazę yra atsakingos kamieninės ląstelės, kurių randama net neaktyviuose plaukų folikuluose. Šį revoliucinį atradimą padarė šveicarų kompanijos „Labo Cosprophar“ mokslininkai, vis tobulindami originalios formulės „Crescina“ priemonę nuosavose laboratorijose.



Vytauto Pilkausko nuotr.


44 views0 comments
bottom of page