top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

MADOS PROGRAMA plaukų stilistams

Updated: May 27


Praėjusį mėnesį „Femina Bona x KEUNE Academy startavo su nauja mokymų programa plaukų stilistams, siekiantiems praplėsti savo kūrybos ribas ir įsitraukti į mados užkulisių pasaulį.



Intensyvios ir nepaprastai įkvepiančios dvi mokymų dienos supažindino plaukų stilistus su darbu mados užkulisiuose. Pirmąją dieną mokymų dalyviai turėjo galimybę pasisemti mados industrijos projektų specifikos žinių iš šioje srityje dirbančių profesionalių: mados antropologės, stilistės Miglės Kazėnaitės, „KEUNE Haircosmetics“ kūrybos vadovės Editos Kavaliauskienės, TV projektų, ir kino vizažo meistrės Gerdos Petronytės bei „Young Fashion“ įkūrėjos Nerijos Kanapkaitės.

 

Antrąją mokymų dieną plaukų meistrai gilinosi į praktines mados užkulisių subtilybes, kurdami plaukų įvaizdžius dizainerių Patricijos Palubinskaitės ir Gabijos Petrauskaitės naujos mados kolekcijos fotosesijai. Kartu su dizainerėmis programos dalyviai analizavo kolekcijos konceptą ir diskutavo, kaip perteikti laisvos, nesuvaržytos ir drąsios moters įvaizdį, kuriuos įamžinome profesionalioje fotosesijoje. 




„Femina Bona x KEUNE Academy“ džiaugiasi sėkmingu naujos mokymų programos startu. Programa suteikia plaukų meistrams galimybę išeiti iš pabodusios saloninio darbo komforto zonos, iš arti pamatyti, kaip kuriamas visuminis modelio įvaizdis ir išpildyti jį pasirenkant tinkamą plaukų stilių. Taip pat leidžia užmegzti pažintis su mados industrijos lyderiais ir prisijungti prie kūrybinės „Femina Bona x KEUNE Academy“ plaukų meistrų komandos didžiausių mados renginių Lietuvoje užkulisiuose. 



Nuotraukos: Miglė Maslauskaitė, Kristina Petrikonytė

52 views0 comments

Comments


bottom of page