top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Plaukų sveikatinimo priemonių parduotuvės įkurtuvėse Kaune pristatytos naujų paslaugų galimybės

Updated: Oct 28, 2022



Su „Shade City“ galite pasiekti daugiau! Net jei esate išsirinkę mėgstamas plaukų priežiūros priemones, su kuriomis lengva ir patogu dirbti, siūlome Jums susipažinti su mumis – sveikatinimo paslaugų inovatoriais Lietuvoje. Mes tikrai turime tai, ko neturi kiti ir tai, kas gali praturtinti kiekvieno grožio meistro teikiamų unikalių paslaugų sąrašą.


Shade City – oficialus profesionalios plaukų kosmetikos DIAPASON COSMETICS MILANO, EVA PROFESSIONAL, THE COSMETIC REPUBLIC, OP COSMETICS importuotojas ir platintojas Lietuvoje. Mūsų veikla – didmeninė, mažmeninė, elektroninė prekyba, produkcijos pristatymai, konsultacijos bei mokymai.


DIAPASON COSMETICS MILANO - tai Italijos įmonė, kurią kurti įkvepia stilingasis Milano miestas. DCM veikia daugiau kaip 70 šalių ir geba pasiūlyti inovatyvius sprendimus darbui salone bei užtikrinti neribotas galimybes kūrybai. Kompanija kruopščiai kuria savo produktų formules, atrenka tik geriausias veikliąsias medžiagas bei sujungia pažangiausias technologijas su karščiausiomis mados tendencijomis.


EVA PROFESSIONAL - tai Ispanijos gamintojai, savo istoriją pradėję 1922 metais. Efektyviausios procedūros – Ritualities (plauko pluošto atstatymas, pripildymas baltymais), Capilo (spa galvos odai ir įvairioms problemoms spręsti). Produktams naudojami natūralūs ingredientai, meistrams siūlomi pažangiausi plaukų priežiūros ir atstatymo sprendimai. Rekomenduojame atkreipti dėmesį į Capilo trichologinę liniją ar Vitamin Recharge - vitaminizuotą, nes pastarieji produktai su B1, B2, B6, PP, B12, E, biotinu, pantenoliu, BE sulfatų | BE parabenų | BE silikonų | BE alergenų | BE dirbtinių dažiklių | BE ftalatų | BE policiklinių muskusų.


THE COSMETIC REPUBLIC - ispanų prekinis ženklas, kurio išskirtinumas – nišiniai produktai - lazeriai, skatinantys kraujo cirkuliaciją ir plaukų augimą; keratino pluošto plaukeliai, natūraliai maskuojantys plaukų praretėjimą bei tankinantys antakius; maskuokliai, akimirksniu paslepiantys ataugusias šaknis individualiai pritaikyta spalva. Veiksmingumas užtikrinamas naudojant natūralias medžiagas, išgaunamas šalto spaudimo būdu.


OP COSMETICS – laboratorijoje sukurtas HSP3 kompleksas. Tai išskirtinis alfa amino rūgščių, kolageno, heliurono rūgšties ir kvinojos baltymų mišinys. Jų tikslas regeneruoti ir giliai atstatyti plaukų pluoštą. Heliurono rūgštis yra jungiamojo audinio komponentas, galintis drėkinti ir apsaugodamas audinius, prasiskverbti į plauko pluošto šerdį, suteikdamas jėgų ir lankstumo. Hidrolizuotos jūrinio kolageno molekulės, esančios OP COSMETICS naujojoje OP BLONDE linijoje, turi teigiamą drėkinamąjį ir atkuriamąjį poveikį plaukų pluoštui, sulaikant vandenį viduje bei užkertant kelią dehidratacijai. Kolagenas skatina plaukų augimą, užveria kutikulę, jo dėka plaukas tampa akivaizdžiai storesnis ir gyvybingesnis.



Mus rasite:


Kaune, PC Molas, K. Baršausko 66a, SHADE CITY.

Internete: www.ShadeCity.eu

Facebook: ShadeCity EU

Instagram: shadecity.eu

Tel. nr.:

8 639 67 771 – bendrieji klausimai

8 639 67 772 – dėl techninių procedūrų ir priemonių parinkimo


Fotografas Erlendas Bartulis

98 views0 comments
bottom of page