top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2020/7

Updated: Feb 22, 2021

DEPEXA SALONAS

Ukmergės g. 233, Vilnius

Aparatinis manikiūras ir ilgalaikis lakavimas + dovana (nemokamas lako nuėmimas)

Meistrė Laura

Kaina - 25 Eur

Gal todėl, kad šį mėnesį dirbome su konkursu „Salono dizainas“, renkantis saloną manikiūrui akis užkliuvo už gražių salono „Depexa“ nuotraukų. Tik padariusi užsakymą pamačiau, kad salonas įsikūręs prekybos centre. Bet gal nieko tokio, teko girdėti, kad ir prekybos centruose yra neblogų, o nemokamas automobilių statymas taip pat nemažas pliusas!


Realybėje salonas taip gražiai neatrodo kaip nuotraukose, bet šviesus, tvarkingas. Darbuotojos vilki specialia apranga, tad iš karto suprantu, kad mane pasitinka meistrė, tik prie darbo stalo iš arti matyti nemažai dėmių ant drabužio. Kadangi bus atliekamas aparatinis manikiūras, meistrė paklausia, ar sutinku, kad ir gelinis lakavimas būtų aparatu nuimamas. Tik čia svarbiausia turėtų būti ne sutikimas, o nagų būklės įvertinimas ir sprendimas, ar nepakenks jiems darbas su freza. Kadangi noriu įvertinti visus darbo etapus, sutinku. Pasakysiu, kad jausmas ne įtin malonus, kai kuriais momentais net skausmingas. Nagų forma suteikiama dilde, sakyčiau, kiek per švelnia. Odelės tvarkomos aparatu ir šiek tiek su žnyplutėmis, kurios tvarkingai išpakuojamos iš sterilizavimo paketo. Tačiau judesiai kiek per atsargūs, netolygūs, todėl odelės ima šerpetoti, o dėl šlifavimo su antgaliais dar jautrumas nemažas. Užkliuvo ir tai, kad visas antgalių paliktas dulkes ant nago manikiūrininkė nubraukia savo nykščiu. Didžiosioms dulkėms turi šepetėlį, tokį gana nutrintu koteliu, bet dirbdama prie nago turėtų turėti kažką, kad nereikėtų su ranka valyti. Smagiausia dalis man visada būna rinktis spalvą, nes tikrai salonuose paletės būna įspūdingos, tad ir čia rinktis tikrai yra iš ko, tačiau spalvos skirtos labiau vasaros sezonui. Žinoma, ruduo mus lepina saulėtais orais, visgi šiam laikotarpiui aktualūs kitokie atspalviai.


Nors salone yra administratorė, kuri nelabai užimta darbais, klientui nepasiūloma nei vandens, nei kavos. Vis dėlto salonas ėmėsi ir tikrai sėkmingų rinkodaros žingsnių: kainyne pristatant procedūrą pabrėžiama dovana – nemokamas lako nuėmimas, kas tikrai padeda konkuruoti su kitais; ant darbo stalo po stiklu visa informacija apie socialinius tinklus, salono darbo principus ir įsipareigojimus – tai sukelia pasitikėjimą. Tiesa, grįžtant prie interjero, klientui prieš akis esanti sienelė galėtų būti labiau paįvairinta, nes valandą stebėti kelis gėlių vazonėlius kažkaip nuobodu. Gal reikėtų panaudoti parduodamoms prekėms?


Bendrai vertinant meistrės darbą, reikia paminėti kruopštumą, atidumą, tad tikrai paslauga atlikta neblogai. Manęs vis klausė, ar gera forma, ar tinkamai sutvarkytos odelės. Žodžiu, pasitikslina, kad nelikčiau kuo nors nepatenkinta.


Iliustracija: Freepik

92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page