top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2021/7

Grožio salonas „Dalia“

Vytauto g. 4, Zarasai

Moteriškas plaukų kirpimas – 17 eur


Šį kartą užsukau į Zarasus. Žinoma, tikslas buvo pasirinkti saloną, kuriame galėčiau apsikirpti, bet ir pasidairyti po miestą buvo smagu. Gyvenimo kely buvau sutikusi kelias kirpėjas iš šio miesto, tad nieko keista, kad „Facebook’e“ greičiausiai radau Dalios grožio saloną, su kurio meistre jau ne kartą teko bendrauti. Galiu pasidžiaugti ne kartą mačiusi, kokia aktyvi ši kirpėja per mokymus, ieškanti naujovių ir nenustojanti tobulėti, nors ir dirbanti jau kelis dešimtmečius.


Kirpykla – centrinėje miesto gatvėje, kuklus interjeras, tvarkinga, gal kiek senoviška aplinka, bet svarbiausia – viskas, ko reikia tiek klientui, tiek meistrui. Norėtųsi gal kokio lengvo muzikinio fono, bet, kai mes turėjome nemažai kalbos apie šių dienų aktualijas, tai tyla visai netrukdė. Norisi pagirti ir meistrę: pati su puikia madinga šukuosena, gražiu manikiūru. Tai tikrai svarbu matyti klientui.

Kadangi lankiausi pirmą kartą ir mano kirpimo bei plaukų savybių kirpėja nebuvo pažinusi, prireikė kelių minučių pamąstymams, ką geriausia ji gali man pasiūlyti. Pasiderinome ir dėl to, ko aš tikiuosi. Patyrusi akis iš karto pamatė, kokia forma bus tinkamiausia, ir kibo į darbus. Šiek tiek meistrę sutrikdė pasirodžiusi nauja klientė, nes telefonu ne pati registravo. Puiku, kad nedideliame miestelyje galima pasidėlioti reikalus ir nesitrukdyti, net kai prireikia kiek perkelti vizito laiką. Aš tikiuosi, jos vėliau viską susidėliojo, o man buvo svarbu, kad kirpėja žino, ką daro ir tiksliais skyrimais susiskirsčiusi zonas kuo puikiausiai kūrė šukuosenos formą. Salone dirbama su ne vienus metus išbandyta ir patikrinta kosmetika profesionalams, tad tikrai parenkami tinkamiausi variantai klientams tiek dažant, tiek formuojant plaukus. Šiomis dienomis esant beprotiškai didelei pasiūlai labai svarbu, kaip pasirenkama kosmetika, ir šį kartą įsitikinau, kad per ilgus metus darbo pasirinkimai tampa labai apgalvoti.


Paskutiniai štrichai jau su išdžiovintais, lengvai paformuotais plaukais ir tikrai jaučiu, kad smagiai lėksiu rudeniniais vaizdais nusėtu keliu namo. Šį saloną Zarasuose minėsiu labai šiltai, nes čia patirtis ir nenutrūkstamas noras tobulėti atranda ir naujų klientų, trokštančių naujovių, ir kuo puikiausiai įgyvendina pastovių lankytojų pageidavimus.

118 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page