top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2022/8

Grožio salonas DENEIRA

Kauno g. 7, Ukmergė

Manikiūras – 10 eur


Šį kartą pasirinkau apsilankyti Ukmergėje ir vertinti manikiūro paslaugą. Pirmiausia reikėjo išsirinkti saloną. Kadangi registracijos programėlėse registruotas tik vienas Ukmergės grožio salonas, o rinktis iš vieno – tai reiškia nesirinkti, tad teko naršyti socialiniuose tinkluose. Pagal užklausą radau gana tvarkingą, nors ir nelabai aktyvų grožio salono „Deneira“ profilį. Jame išskirtinai kaip smalsi ir kruopšti meistrė pristatoma neseniai pradėjusi dirbti manikiūrininkė. Tad susigundau pažiūrėti, kaip sekasi jaunajai kartai. Kaip ir daugelyje salonų, čia registracija vyksta pas kiekvieną meistrą atskirais kontaktais, tad randu manikiūrininkės nurodytą profilį ir jos kontaktus. Reguliariai keliami darbai, įdomūs lakavimai tikrai kelia pasitikėjimą, tad čia įvertinu meistrės pastangas.


Šiek tiek vėluoju ir lūkuriuojanti meistrė mane pasitinka iš karto. Salono erdvė suskirstyta kabinetais, tad labai apsidairyti ir nespėju, o pačią darbo vietą galėčiau apibūdinti kaip tikrai profesionalią ir tvarkingą. Gal kiek blaško kaimynystėje dirbanti kolegė su kliente, nes pertvaros nesiekia lubų ir garsas sklinda po visą saloną. Taigi, jei pokalbis labai garsus, tai gvildenamas temas girdi visi esantys salone. Suprantama, kad meistrės tarpusavyje ar su klientais gali bendrauti familiariai ir visi jaučiasi lyg namie, bet suteikti šiek tiek solidumo aplinkai tikrai praverstų.


Kadangi mano nagai buvo lakuoti geliu, iš pradžių jis nuimamas, pasitikslinus prieš kiek laiko darytas manikiūras. Pasitariame, kad įvertinsime nago būklę ir tada nuspręsime, ar šį kartą lakuosime. Su aparatu mergina darbuojasi puikiai, rankų judesiai užtikrinti ir tikslūs, jei nebūčiau perskaičiusi jos pristatymo, tikrai nepagalvočiau, kad dirba jaunas specialistas. Nagams forma suteikiama labai atidžiai, pagirtina dildžių būklė ir įvairovė, kiekvienam atvejui yra parenkama tinkama. Odelės kruopščiai tvarkomos tiek aparatu, tiek su įrankiais, kur reikia. Rezultatas mane labai džiugina. Vis dėlto pati nago plokštelė nėra idealios būklės ir abi nutariame, kad ją būtina pastiprinti kol kas nelakuojant geliu. Pabaigai pasiūlomas rankų kremas, nors tikrai būtų galima jį užtepti masažuojant, taip patraukiant klientą į savo pusę. Nes net ir mažos smulkmenos duoda grąžą, o ypatingai renkantis klientūrą. Taip pat būtų ne pro šalį pasidėti ant darbo stalo vizitinių kortelių, įsisegti vardą, nes, kol renkami nauji klientai, labai svarbu save tinkamai pristatyti. Taip pat estetiškiau atrodytų meistrės rankos po depiliacijos, jei darbo apranga trumpomis rankovėmis.


Sumokėti už paslaugą turėjau 10 eurų. Kainyne tokia kaina nurodyta už manikiūrą. Bet man dar buvo nuimamas lakas, užteptas stipriklis, tad man atrodo, kad tokia suma yra per maža pagal atliktą paslaugą, juolab kad darbas tikrai atliktas nepriekaištingai.

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page