top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2022/9

Balayage by Ben

grožio salonas


Tuskulėnų g. 23B, Vilnius

Dieninis makiažas – 31,50 eur


Šių metų šventinis laikotarpis gerokai smagesnis nei prieš metus – kupinas susitikimų ir renginių. Todėl sužibėti, pasitelkus profesionalų paslaugas, tikrai verta.


Kadangi renginys, į kurį ruošiausi gruodžio pradžioje, vyko 14 val., ieškojau dieninio makiažo specialisto. Neturint jokių rekomendacijų, tinkamai pasirinkti vizažistą nelengva užduotis. Nors teikiančiųjų paslaugas yra nemažai, bet tam, kad rezultatas atitiktų lūkesčius, labai svarbu patirtis, naudojama kosmetika, skonis. Čia padeda publikuojamų darbų nuotraukos – stebėdama jas gali spręsti, koks stilius meistrei artimas, kokio sudėtingumo yra atlikti makiažai.


Salonas „Balayage by Ben“ dar kaip tik tiko vieta, tad ir pasirinkau čia dirbančią vizažistę. Nors salonas įsikūręs Vilniaus Žirmūnų mikrorajono vidiniuose kiemuose, bet navigacija puikiai atveda tiesiai prie durų. Saloniukas nedidelis – vos kelios darbo vietos, tačiau matyti, kad yra visko, ko reikia meistrams. Manęs jau lūkuriuoja, tad esu maloniai pasitinkama ir nuvedama į vizažisto darbo vietą. Daugiau salone nei klientų, nei meistrų nėra ir mes drąsiai pradedame bendrauti. Meistrė išsiaiškina, kokia proga reikalingas makiažas, kokių turiu pageidavimų ir iš karto kimba į darbą. Matau pilną staliuką įvairios kosmetikos, parodo spalvų paletes, iš kurių galiu rinktis, tad tikrai tikiu, kad rezultatui pasiekti bus visos galimybės. Kiek paieškojusi segtukų vizažistė jais užfiksuoja plaukus. Tačiau man kyla mintis, kad, kai plaukai jau sušukuoti, reikėtų naudoti kiek platesnius segtukus, kurie neužlaužtų plaukų kritimo. Kadangi mano veido oda po procedūrų lazeriu kiek pažeista, svarbu tuos pažeidimus užmaskuoti. Tai meistrė padarė kuo puikiausiai pasinaudodama įvairiais korektoriais. Taip pat parodė, kokią puikią kreminę pudrą yra atradusi. Beje, ir šiaip viso makiažo metu dalinosi visokiais patarimais.


Pasiektas rezultatas buvo nuostabus – ne per daug ryškus, su nedideliais akcentukais. Gal kiek trūko kontūrų modeliavimo, bet vis dėlto čia dieninis makiažas, tai gal ir nelabai to reikia. Valanda prabėgo nepastebimai, matyt, puikiai sutapo mūsų su meistre biolaukai, o gal ji tiesiog yra gerai įvaldžiusi bendravimo meną, nes viskas – nuo profesionalių iki asmeninių temų – buvo paliesta ypatingai subtiliai. Dieninio makiažo kainų diapazonas Vilniaus grožio salonuose nemažas, bet šiame su nuolaida jis man atsiėjo 31,50 euro. Kadangi registravausi per programėlę, tai ta suma ir buvo fiksuota. Pirmą kartą gavau ir apmokėjimo kvitą žinute, nors mokėjau grynaisiais.



21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page