top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Salono vertinimas 2023/1

Updated: Jun 19, 2023

CUT barber room

Naugarduko g. 15-16, Vilnius

Vyriškas kirpimas – 25 eurai


Kirpėjams keičiant darbo vietos adresą, dažnai jiems kyla klausimas: ar visi klientai atvyks į naują vietą? Statistiškai kažkiek klientūros išsibarsto. Vis dėlto man taip nenutiko: net pasikeitus keliems adresams, aš vis dar neieškau kitos kirpimo meistrės ir lankausi pas savo barberę – dabar jau Naujamiestyje. Čia nėra jokių šviečiančių iškabų, prabangaus interjero, vidiniame kieme dar reikia paieškoti, kur toji kirpykla. Tad galima būti tikriems – čia klientai eina vien tik dėl meistriško aptarnavimo. Bandžiau važiuoti automobiliu – po darbo valandų pasistatyti jį buvo problematiška, tačiau vasarą, keliaujant dviračiu, viskas labai gerai. Dabar renkuosi pavežėjus ir nebeturiu jokių problemų.


Kadangi nuo pat pirmojo vizito kirpėjos parinktas kirpimas man tiko, mano pasitikėjimas jos siūlymais yra šimtaprocentinis. Todėl, kai man esant beveik bob kirpimo ilgais plaukais, buvo pasiūlytas French crop stilius, drąsiai sutikau. Sutikau net su siūlymu visai nutrumpinti ties augimo zona: nors plaukai ir retoki, bet iš patirties meistrė pasakė, kad ataugimas greitas. Puikiai valdomi įrankiai, puikiai parinkta profesionalų kosmetika padeda sukurti nepriekaištingą įvaizdį.


Kitas nuostabus dalykas – visada gera nuotaika. Šiame salone ji visada puiki, nes gerai parinktas muzikinis fonas, malonūs pašnekesiai tikrai padeda gerai nusiteikti.




20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page