top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

SOTHYS grožio ir jaunystės inovacijos: keturis kartus didesnė odos drėkinimo galia

Updated: Oct 11, 2022


Tie, kas kasdien trokšta iš tikrųjų sudrėkintos ir jaunatviškai atrodančios odos, turėtų suklusti. Grožio ir estetikos meistrais tituluojami prancūzai turi gerų žinių: rugsėjo 20 d. Vilniuje pristatyta pažangiausiais tyrimais grįsta profesionalios kosmetikos kompanijos „Sothys“ odos drėkinamųjų priežiūros priemonių linija „Hydra Hyaluronic Acid⁴“.



Tiesiai iš inovatyviausių laboratorijų atkeliavusias naujienas elegantiško renginio metu įvertino pripažinti Lietuvos kosmetologai.


Drėgmės stoka ir dehidratacija – tai dažniausiai pasitaikančios odos problemos, todėl kasdienis odos drėkinimas, pasak „Sothys“ atstovų Lietuvoje, būtinas visiems – tiek vyrams, tiek moterims, nepaisant amžiaus, lyties, metų laiko ar odos tipo.


Daugiau nei 75 metus koja kojon su grožiu ir mokslu žengianti „Sothys Paris“ kosmetika vertinama ne tik pasaulinių odos priežiūros profesionalų, bet ir tų, kas siekia efektyvaus rezultato namuose.



Patentuoti ekstraktai ir keturis kartus galingesnis drėkinimas


Produktų sudėtyse, be kitų veikliųjų medžiagų, – keturių tipų hialurono rūgštis ir dvi Sothys Advanced Research“ instituto patentuotos veikliosios medžiagos.


Giliai odoje veikianti nauja ketveriopa „Hydra Hyaluronic Acid⁴“ drėkinamoji programa, atsižvelgiant į produktą, papildyta į skirtingus odos sluoksnius prasiskverbiančios didelės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgštimi, itin tikslingai veikiančia visiškai nauja mikrohialurono rūgšties molekule, hialurono rūgšties poveikį sustiprinančiu patentuotu baravykų ekstraktu ir dukart stipresnį poveikį turinčių patentuotų ekologiškų šermukšnių uogų peptidais.



Patentuotas baravykų ekstraktas sustiprina hialurono rūgšties poveikį odoje: jis 23 proc. efektyviau stimuliuoja hialurono rūgšties sintezę epidermyje ir 29 proc. – dermoje.


Tik rankomis ir tik sertifikuotoje ekologinėje vietovėje skintos šermukšnių uogos išsiskiria peptidų gausa. Atliekant išsamius laboratorinius tyrimus nustatyta, kad ekologiškose šermukšnių uogose esantys peptidai visapusiškai teigiamai veikia odos barjerinę funkciją.


Aukščiausius gamybos reikalavimus keliančios „Sothys“ kosmetikos veikliosios medžiagos išgaunamos iš vaisių, gėlių, augalų ir medžių ekstraktų, nepamirštant pasirūpinti gamta ir laikantis žaliosios chemijos principų.


Naujos drėkinamosios jaunatviškumo suteikiančios „Hydra Hyaluronic Acid 4x“ priemonės puikiai tiks:


jei jaučiate odos tempimą;

matote išryškėjusias smulkias raukšleles;

norite drėkinti ir saugoti odą nuo pernelyg ankstyvų senstančios odos požymių;

norite apsaugoti odą nuo nemalonių oro temperatūros svyravimų.




TIESIAI IŠ INOVATYVIAUSIŲ LABORATORIJŲ ATKELIAVUSIAS NAUJIENAS ELEGANTIŠKO RENGINIO METU ĮVERTINO PRIPAŽINTI LIETUVOS KOSMETOLOGAI.



Pristatome intensyvaus drėkinimo jaunatviškumo suteikiančią procedūrą ir naujosios SOTHYS linijos HYDRA HYALURONIC ACID⁴ produktus, skirtus profesionaliai ir ilgam drėkinti odą: intensyvus drėkinamasis serumas, du skirtingų tipų odai sukurti jaunatviškumo suteikiantys drėkinamieji kremai ir drėkinamoji putlinamoji kaukė. Produktų sudėtyse, be kitų veikliųjų medžiagų, – keturių tipų hialurono rūgštis ir dvi „Sothys Advanced Research“ instituto patentuotos veikliosios medžiagos.




Giliai odoje veikianti nauja ketveriopa HYDRA HYALURONIC ACID⁴ drėkinamoji programa, atsižvelgiant į produktą, papildyta į skirtingus odos sluoksnius prasiskverbiančios didelės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgštimi, itin tikslingai veikiančia visiškai nauja mikrohialurono rūgšties molekule, hialurono rūgšties poveikį sustiprinančiu patentuotu baravykų ekstraktu ir dukart stipresnį poveikį turinčių patentuotų ekologiškų šermukšnių uogų peptidais.



Oficialusis „Sothys“ profesionalios kosmetikos atstovas Lietuvoje UAB „Grožio galia“

Vasario 16-osios g. 2-119, Vilnius, tel. +370 612 515 10

El. p. didmena@sothys.lt / www.sothys.lt



Nuotraukos renginio organizatorių


18 views0 comments
bottom of page