top of page
Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Su gimtadieniu „Maestro studija“!

„Neįtikėtina, kad mums – jau vieni!“ – minėdami pirmąją gražią sukaktį džiaugiasi Kauno verslo centre „Magnum“ veikiančios išskirtinės grožio ir estetikos oazės „Maestro studija“ įkūrėjai Šarūnė ir Juozas Proškevičiai.


Tokia graži sukaktis – proga stabtelti ir apibendrinti, kokie gi buvo pirmieji „Maestro studijos“ gyvavimo metai. Juozas pasakoja, kad jie buvo skirti meistrų darbui, salono veiklai sustyguoti ir stebėti, ką galbūt reikėtų pakeisti, ką – patobulinti. „Esame labai patenkinti tuo, ką per metus nuveikėme. Labai smagu, kad koreguoti mūsų veikloje teko mažai ką, – džiaugiasi. – Iš klientų, kurių daugelis yra savo profesinėse srityse daug pasiekę žmonės, nuolatos sulaukiame gražių žodžių. Tai puiku, bet jų prašome, kad mums išsakytų ir kritikos.“


Šiuo metu čia dirba trisdešimt šeši žmonės: plaukų stilistai, kosmetologės, vizažistės, barberiai, depiliacijos, manikiūro, antakių priežiūros specialistai, jų asistentai. Juozas pabrėžia, kad visi čia dirbantys yra labai svarbūs: nuo pripažintų specialistų iki būsimų grožio meistrų. Vienu metu salone pas skirtingus profesionalus gali lankytis keliolika žmonių. Visus reikia pasitikti, pasiūlyti kavos su veganišku pyragaičiu ar šampano. Tai – mažos detalės, kurios dar labiau praturtina grožio vizitą, suteikia dar daugiau malonių pojūčių. Būtent tuo ir rūpinasi Šarūnė ir dirbančiais žmonėmis, kad jie galėtų sklandžiai dirbti. Puikus kolektyvas, geras specialistų darbo organizavimas, bendros nuotaikos ir kokybės palaikymas ir yra salono sėkmės pagrindiniai dėmenys.



Foto Teodoro Biliūno

9 views0 comments

Comments


bottom of page