top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Tarptautiniai MARTOM plaukų priežiūros priemonių ir procedūrų pristatymai bei praktiniai mokymai


MARTOM – jaunas nišinis prekės ženklas, turintis nedidelį, bet kruopščiai atrinktą priemonių asortimentą. Sukurtas išskirtiniam klientui, šiandieniniame gausiame kosmetikos priemonių pasirinkime, ieškančiam kažko unikalaus, vienetinio ir individualiai pritaikomo pagal poreikius ir norus.





Vasario 26 d. Vilniuje ir 27 d. Šiauliuose, Sugihara PRO mokymų erdvėse vyko tarptautiniai MARTOM plaukų priežiūros priemonių ir procedūrų pristatymai bei praktiniai mokymai. Mokymus vedė tarptautinė trenerė iš Italijos, produktų kūrėja Loretta Ricotti. Produktų formulės sukurtos remiantis mokslu bei ilgamete trenerės darbo kirpėja patirtimi. Produktai išsiskiria pagaminimo technologija, biomimetiniu poveikiu, ypatingu veiksmingumu, nuostabiais aukštosios parfumerijos aromatais. Tai sinergiškai tarpusavyje derančių, vienas kitą papildančių produktų linija, produktus derinant ir maišant užtikrinami rezultatai, atliepiantys net išrankiausio kliento poreikius.



 

Taigi Sugihara PRO klientai turėjo unikalią galimybę išgirsti viską apie MARTOM priemones ir plaukų puoselėjimo procedūras tiesiai iš kūrėjo. Mokymų dalyviai galėjo išbandyti procedūrų poveikį ir veiksmingumą. Nekantriai laukiame sekančių trenerės Lorettos Ricotti mokymų ir naujienų pristatymo jau gegužės mėnesį.









Nuotraukos: Sugihara PRO archyvas.

24 views0 comments
bottom of page