top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

„Wella Professionals" susitikimas ir inovatyvių plaukų dažų „SHINEFINITY“ pristatymas

Updated: Dec 5, 2022


Spalio 17-19 d. Varšuvoje vyko „Wella Professionals“ EE regiono atstovų, technologų, trenerių, ambasadorių susitikimas, tam kad būtų pristatyta ilgai laukta, bet spėjusi jau užkariauti didžiausias pasaulio rinkas ir pavergti žymiausių koloristų grožio pramonėje širdis inovatyviausi „SHINEFINITY“ – demi permanentiniai plaukų dažai.



Tris dienas intensyvių tarptautinių mokymų metu Lietuvos „Wella Professionals" technologai Ričardas Čižauskas, Marina Žuravliova ir Ema Vasiliauskaitė turėjo tiek teorines, tiek praktines galimybes susipažinti su naujuoju produktu: nuo gamybos procesų iki produkto pateikimo galutiniam vartotojui.


Mokymų kviestinis svečias James Earnshaw su komandos nariais paruošė ir pristatė įspūdingą modelių dažytų SHINEFINITY dažais kolekciją. Pasidalino neįkainojama patirtimi, technikomis ir niuansais.



Pristatant naujuosius produktus pirmiausia siekiama, kad technologai ir mokymų vadovai neliktų tik klausytojais bet ir patys intensyviai dalyvautų atliekant įvairaus pobūdžio praktinius darbus. Mokymų metu gausus technologų būrys turėjo galimybę naudodami dirbtines plaukų sruogas pirmiausia išbandyti visą SHINEFINITY dažų paletę, įskaitant ir kūrybinį dažų maišymą ir tik tuomet imtis darbo su gyvais modeliais.



Su nekantrumu laukiame progos, kada galėsime ne tik pristatyti produktą Lietuvoje visiems koloristams, bet ir momento, kai išvysime nuostabiai švytinčius klientų plaukus bei laimės kupinas šypsenas veiduose.



Nuotraukos: „Wella Professionals“


37 views0 comments
bottom of page