top of page
  • Writer's pictureH&B PROFESIONALAMS

Grožio galios akademija – nauja edukacinė studijų programa kosmetologėms


UAB „Grožio Galia“ vasarą palydėjo prasmingai, išleisdama edukacinės studijų programos Grožio galios akademija pirmosios pakopos kosmetologių grupę.



Grožio galios akademija yra skirta grožio profesionalėms, norinčioms efektyviai pagilinti kosmetologijos žinias ir tapti sveikos odos ekspertėmis.


Tai išsami trijų pakopų tobulinimosi programa, leidžianti kosmetologėms įgyti nepriekaištingų žinių, įveikti įvairius su odos disfunkcijų pašalinimu susijusius iššūkius, kelti kvalifikaciją ir stiprinti įgūdžius.



Siūlydama riboto specialisčių skaičiaus grupes, kokybišką ir interaktyvų žinių pateikimą bei sistemingą trijų dienų studijų programos turinį akademija suteikia galimybę metodiškai ir nuosekliai mokytis, dalintis patirtimi bei įkvėpti grožio ambasadores kryptingai judėti savo svajonių link!


Kertinis kompanijos filosofijos terminas – KOKYBĖ. Ją padeda pasiekti ilgametė profesionalaus grožio rinkoje sukaupta patirtis ir tradicijas turintys prekių ženklai, efektyvūs, saugūs ir aktyvių sudėčių produktai, profesionalios konsultacijos, mokymai ir malonus aptarnavimas, personalizuotų aukščiausios kokybės produktų bei teikiamų paslaugų sinergija.


Todėl savo Grožio galios akademijos veikla siekiame kosmetologėms padėti plėtoti veiklą taip, kad jos gebėtų nustatyti įvairias odos problemas bei atrastų tinkamus sprendimo būdus.


Jau spalio mėnesį sutiksime naują Grožio galios akademijos antrosios studijų pakopos kosmetologių grupę. Su nekantrumu laukiame naujų susitikimų, padedančių atsiskleisti savo meistriškumo kelyje!




2 views0 comments
bottom of page